Ποσειδώνιο Πλούταρχος Ζήνα 2016

Στο Ποσειδώνιο εμφανίζονται αυτόν τον χειμώνα οι Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Πλούταρχος και Kings. Το μοναδικό αυτό μουσικό σχήμα θα κλέψει τις καρδιές μας, καθώς θα ανεβάσει το κέφι στο κατακόρυφο. Η Πέγκυ Ζήνα γεμάτη κέφι, ο Γιάννης Πλούταρχος στα καλύτερά του και το μουσικό συγκρότημα Kings γεμάτο ενέργεια είναι έτοιμοι να μας διασκεδάσουν με τα σουξέ τους μέχρι το ξημέρωμα. Δεν είναι τυχαίο που το Ποσειδώνιο επιλέγει πάντα μεγάλα ονόματα για τα σχήματά του. Έτσι, και αυτή τη σεζόν επέλεξε απλά τους καλύτερους. Γι’ αυτό κι ο κόσμος κάθε σεζόν επιλέγει σταθερά το νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο, προκειμένου να διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μάλιστα με τις καλύτερες τιμές. Οι υπεύθυνοι του Ποσειδώνιου έχουν φροντίσει επίσης ο χώρος του να είναι καταπληκτικός και με ιδιαίτερο γούστο, γι’ αυτό κι εμείς άλλωστε λατρεύουμε να περνάμε τα βράδια μας εκεί. Παρέα με καλή μουσική, υπέροχους καλλιτέχνες και τρελό κέφι! Η κράτησή σας λοιπόν πρέπει να γίνει αμέσως, προκειμένου να απολαύσετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στα καλύτερα μπουζούκια της παραλιακής.

ποσειδωνιο

Γιάνννης Πλούταρχος

Ο Γιάννης Πλούταρχος, ο εξαιρετικός καλλιτέχνης με το μεγάλο ταλέντο που μας συστήθηκε πριν χρόνια και μέχρι σήμερα βρίσκεται στην κορυφή, αυτή τη σεζόν Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017 είναι σε μεγάλα κέφια. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά αφού συμμετέχει σε ένα μουσικό σχήμα που είναι ανεπανάληπτο. Ανεβαίνοντας στην πίστα του Ποσειδώνιου κάνει τη νυχτερινή ζωή της πόλης να παίρνει φωτιά, ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη της νυχτερινής διασκέδασης. Η καλλιτεχνική του αξία είναι αδιαμφισβήτητη και γι’ αυτό οι συνάδελφοι του τον λατρεύουν. Ο Γιάννης Πλούταρχος ανήκει στην κατηγορία των καλλιτεχνών που μετρούν πολλά σουξέ και πολλές επιτυχημένες συνεργασίες, ενώ δουλεύουν πάντα σκληρά και με πολύ αγάπη γι’ αυτό που κάνουν. Μάλιστα, ο Γιάννης Πλούταρχος είναι τελειομανής, καθώς θέλει να δίνει στον κόσμο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει αναπτύξει μια απίστευτη επικοινωνία με το κοινό του, κάτι που φαίνεται απο τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής του στις μεγάλες πίστες. Ο κόσμος τον αποθεώνει και τραγουδά μαζί του τις μεγάλες επιτυχίες του. Γι αυτό μην χάνετε ούτε λεπτό. Τηλεφωνήστε στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο προκειμένου να κάνετε την κράτησή σας και όλα τα άλλα αφήστε τα στο μοναδικό μουσικό σχήμα αυτής της σεζόν.

Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια σπουδαία τραγουδίστρια με πολλά και τεράστια σουξέ, η οποία όπου κι αν εμφανιστεί προκαλεί σεισμό! Η εκρηκτική της εμφάνιση και η αξεπέραστη λαϊκή φωνή της είναι δύο απο τα στοιχεία που την έχουν ανεβάσει στην κορυφή και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Θα λέγαμε πως οι μεγάλες πίστες γίνονται ακόμα πιο λαμπερές με την παρουσία της Πέγκυς Ζήνα, η οποία εδώ και πολλά χρόνια μας χαρίζει κέφι και διασκέδαση με γνήσιο λαϊκό τραγούδι. Παράλληλα, αξίζει να τονιστεί πως η Πέγκυ Ζήνα έχει συνεργαστεί με μεγάλα αστέρια του ελληνικού τραγουδιού, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό της. Μάλιστα, όλα τα μουσικά σχήματα, στα οποία συμμετέχει σημείωσαν τεράστια επιτυχία. Πως, λοιπόν, να μην την αγαπάμε και να μην τη στηρίζουμε σε κάθε βήμα που κάνει η ξεχωριστή αυτή καλλιτέχνης; Η Πέγκυ Ζήνα είναι μια κυρία του ελληνικού τραγουδιού, που ξέρει να δουλεύει σκληρά προκειμένου να δώσει στο κοινό της ένα άριστο αποτέλεσμα. Έτσι, όλα αυτά τα στοιχεία της αγαπημένης μας ερμηνευτριας είναι που θα την κάνουν να συνεχίσει για ακόμα περισσότερα χρόνια την καριέρα της και μάλιστα στην πρώτη θέση. Εμείς της ευχόμαστε να είναι πάντα στην κορυφή της επιτυχίας και να μας χαρίζει ακόμα περισσότερα σουξέ και μοναδικά βράδια ξεφαντώματος. Άλλωστε, η Πέγκυ Ζήνα βρίσκεται στις καρδιές μας και δε θα βγει ποτέ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.