Frangelico Νίκος Μακρόπουλος Σάκης Αρσενίου

Στο Frangelico, το νυχτερινό κέντρο της παραλιακής που κάθε σεζόν μας κάνει να ξενυχτάμε με αγαπημένους καλλιτέχνες, θα αμφανίζονται αυτοί τη σεζόν ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Σάκης Αρσενίου. Οι δύο τραγουδιστές υπόσχονται να προκαλέσουν ταραχή στη νυχτερινή ζωή της παραλιακής κι αυτό γιατί το μουσικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει είναι το κάτι άλλο. Το Frangelico, το οποίο βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στο Καλαμάκι αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια το στέκι όλων όσων αγαπούν την καλή νυχτερινή διασκέδαση. Πρόκειται για έναν μοναδικό χώρο, μοντέρνο και καλόγουστο, ο οποίος φιλοξενεί πάντα τεράστιους καλλιτέχνες και εξαιρετικά σχήματα. Αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνα 2016/2017 το μουσικό σχήμα που εμφανίζεται στο Frangelico, οι Νίκος Μακρόπουλος και Σάκης Αρσενίου, είναι κάτι παραπάνω από απίθανο. Γι’ αυτό και ο κόσμος δεν περιμένει στιγμή και κλείνει αμέσως τραπέζι, προκειμένου να απολαύσει από κοντά τους αγαπημένους του τραγουδιστές να ερμηνεύουν μεγάλα σουξέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Νίκος Μαρκόπουλος και Σάκης Αρσενίου έχουν «δέσει» υπέροχα και γι’ αυτό όλοι μιλούν για ένα εξαιρετικά επιτυχημένο σχήμα.

Νίκος Μακρόπουλος

frangelico-makropoulos-2016-2017Ο Νίκος Μακρόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Κάτω Τούμπα. Από μικρός αγαπούσε ιδιαίτερα τη λαϊκή μουσική και έτσι στα δώδεκά του ζητά από τους δικούς του να μάθει κιθάρα. Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε αμέσως κι έτσι ο Νίκος Μακρόπουλος άρχισε να ασχολείται με τη μεγάλη του αγάπη τη μουσική. Όπου βρισκόταν τραγουδούσε και όλοι του έλεγαν πως έχει μεγάλο χάρισμα. Έτσι, τελειώνοντας το σχολείο και ερχόμενος στην Αθήνα προκειμένου να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία, άρχισε να τραγουδά επαγγελματικά σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Ο κόσμος τον αποθέωνε και του ζητούσε να ερμηνεύσει γνωστές επιτυχίες της εποχής εκείνης. Ο Νίκος Μακρόπουλος έκανε τα πάντα για να περνάει καλά ο κόσμος όπου κι αν εμφανιζόταν και αυτό είναι κάτι που τον έκανε αγαπητό αμέσως. Κάποια στιγμή ο Νίκος Μακρόπουλος βρέθηκε να τραγουδάει σε μπουζούκια της Καλαμάτας, όπου και άφησε εποχή. Σιγά σιγά γινόταν ολοένα και πιο γνωστός στο καλλιτεχνικό κόσμο κι έτσι λίγα χρόνια αργότερα ανέβηκε στην πίστα του νυχτερινό μαγαζιού «Νεράϊδα», όπου σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο κόσμος τον ξεχώρισε και έτσι πολύ γρήγορα ο δημοφιλής τραγουδιστής ξεκίνησε εμφανίσεις και στα «Αστέρια» στην παραλιακή. Εκείνη την περίοδο ο Νίκος Μακρόπουλος συνεργάζεται με τους Γιώργο Θεοφάνους και Εύη Δρούτσα, με τους οποίους κυκλοφορεί το πρώτο του CD «Έχω δικαίωμα», το οποίο περιλαμβάνει μεγάλα σουξέ όπως το «Μ’ έκαψες» και το «Μη με λες εγωϊστή». Στη συνέχεια, ο Νίκος Μαρκόπουλος κυκλοφορεί με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο CD του το οποίο έφερε τον τίτλο «Όσα θέλω να δω» και έπειτα ακολουθούν και άλλα που έγιναν αμέσως ανάρπαστα.

 Σάκης Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένα νέο πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας που από τα πρώτα του βήματα έχει προκαλέσει πανικό! Ο ταλαντούχος αυτός καλλιτέχνης, ο οποίος είναι γεμάτος θετική ενέργεια, μέσα σε λίγο καιρό έχει καταφέρει να κάνει όλη την Ελλάδα να μιλά γι’ αυτόν. Ο Σάκης Αρσενίου διαθέτει μια καθαρά λαϊκή φωνή, η οποία τον βοηθά να απογειώσει κάθε τραγούδι που ερμηνεύει. Αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017, στο νυχτερινό μαγαζί Frangelico στο πλευρό του καταπληκτικού Νίκου Μακρόπουλου θα δώσει τα πάντα πάνω στην πίστα. Εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και είμαστε σίγουροι πως για ακόμα μια σεζόν το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί θα αφήσει το δικό του στίγμα στη νυχτερινή ζωή της παραλιακής. Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά με ένα τέτοιο μοναδικό σχήμα, δύο σπουδαίες φωνές, όπως ο Νίκος Μακρόπουλος και ο Σάκης Αρσενίου. Όλοι, λοιπόν, θα βρεθούμε αυτόν τον χειμώνα στο αγαπημένο μας μαγαζί Frangelico στο Καλαμάκι για μοναδικά βράδια ξεφαντώματος μέχρι τα ξημερώματα.