Club 22 Κιαμος Κουρκουλης 2016 2016

Στο Club22 θα εμφανίζονται αυτή τη σεζόν, Φθινόπωρο – Χειμώνας 2016/2017 οι Νίκος Κουρκούλης και Πάνος Κιάμος, οι οποίοι αποτελούν ένα μουσικό σχήμα που θα ταράξει τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης. Μετά την επιστροφή του απο τη μακρινή Αυστραλία και μάλιστα έπειτα απο πολύ καιρό, ο Νίκος Κουρκούλης είναι έτοιμος να φέρει τα πάνω κάτω στη νύχτα ανεβαίνοντας στην πίστα του Club22, ενώ ο Πάνος Κιάμος θα σας ξετρελάνει με τα σουξέ του. Πρόκειται για ένα νυχτερινό κέντρο, το οποίο πλέον έχει γίνει συνώνυμο της καλής διασκέδασης, του γλεντιού και του ξεφαντώματος μέχρι το πρωί, ενώ οι δύο καλλιτέχνες αποτελούν το δίδυμο της επιτυχίας. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσετε το βράδυ σας. Γιατί το Club22 επιλέγει πάντα τα μεγαλύτερα αστέρια κι αυτό γιατί θέλει οι θαμώνες του να περνούν όχι απλά καλά, αλλά φανταστικά! Με κέφι μέχρι το ξημέρωμα, μεγάλα σουξέ, υπέροχες φωνές και όλα αυτά σε ένα σούπερ νυχτερινό κέντρο όπως το Club22. Πάρτε τους φίλους σας και πηγαίνετε στο Club22, το σίγουρο είναι πως θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας.

Νίκος Κουρκούλης

κιαμος κουρκουληςΟ Νίκος Κουρκούλης επέστρεψε και αυτό είναι γεγονός! Μάλιστα, όχι μόνο επέστρεψε στην Ελλάδα (μαζί με την Κέλυ Κελεκίδου), αλλά θα αναστατώσει για ακόμα μια φορά τα βράδια μας με τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί Club22, παρέα με τον Πάνο Κιάμο. Η συνεργασία έκλεισε το καλοκαίρι, όταν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλυ Κελεκίδου ήρθαν στην Ελλάδα για τη βάφτιση της κόρης τους. Έτσι λοιπόν δύο μεγάλες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ο Νίκος Κουρκούλης και ο Πάνος Κιάμος, αυτόν τον χειμώνα θα μας διασκεδάζουν στο Club22, το οποίο αποτελεί σταθερή αξία εδώ και πολλά χρόνια στη νυχτερινή ζωή. Ο Νίκος Κουρκούλης είναι ο καλλιτέχνης που ξεσηκώνει τον κόσμο απο την πρώτη στιγμή της εμφάνισής του στην πίστα. Με το κέφι και το ταλέντο του καταφέρνει πάντα να σηκώσει στο πόδι ένα ολόκληρο μαγαζί. Ο κόσμος τον αγαπά πολύ γιατί ξέρει πως όπου κι αν τραγουδήσει θα καταφέρει να μεταφέρει όλη του τη θετική ενέργεια και την αγάπη του γι’ αυτό που κάνει και φυσικά για το κοινό του. Πολλοί μιλούν για ένα πραγματικό φαινόμενο του ελληνικού τραγουδιού που στο μέλλον θα συνεχίσει να μας χαρίζει μεγάλα σουξέ.

 Πάνος Κιάμος

Ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε είχε ως όνειρο να γίνει γιατρός. Μάλιστα, πέρασε στην Ιατρική Σχολή και ξεκίνησε τις σπουδές του. Όμως, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο, καθώς η μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι, δεν τον άφησε να πάρει άλλο δρόμο απο τον καλλιτεχνικό. Έτσι, αφήνοντας τις σπουδές του στην ιατρική, ο Πάνος Κιάμος ξεκινά να εμφανίζεται σε νυχτερινά κέντρα της Αθήνας και μάλιστα δίπλα σε καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως είναι ο Τόλης Βοσκόπους και η Ελένη Δήμου. Το πρώτο CD του Πάνου Κιάμου κυκλοφορεί το 1998 και έχει τον τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη». Πρόκειται για μια μοναδική δουλειά, η οποία περιείχε μεγάλα σουξέ όπως το κομμάτι «Όλα για σένανε μιλάνε». Μετά την πρώτη γνωριμία του με τον κόσμο ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει την πορεία του και κυκλοφορεί την επόμενη χρονιά ακόμα μια υπέροχη δουλειά του με τίτλο «Δεν είσαι μόνη». Από εκεί και μετά η πορεία του Πάνου Κιάμου έχει ανοδική πορεία. Τα CD που κυκλοφορεί τα επόμενα χρόνια είναι γεμάτα σουξέ. Δίνει τα χέρια με μεγάλους επιχειρηματίες της νυχτερινής ζωής και ανεβαίνει στις μεγάλες πίστες. Ο Πάνος Κιάμος δουλεύει σκληρά και καταφέρνει να γίνει πρώτο όνομα. Δεν είναι τυχαίο που έχει συνεργαστεί στα πιο δυνατά μουσικά σχήματα των μπουζουκιών και έχει δει το όνομά του πρώτο στις ταμπέλες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.